2018 metais merkurijaus vasaros stovykla moksleiviams siūlo dalyvauti neformalaus ugdymo programoje, tema – sveika gyvensena.

Vadovaujantis pagrindiniais sveikai gyvensenai keliamais principais, kaip kūno priežiūra, judėjimas, visuomeninė ir socialinė veikla, harmonija ir pozityvumas, sveikas maistas formuosime teisingą požiūrį į save. Programa suteiks galimybių susipažinti ir išgirsti asmeninių istorijų žmonių, kurie gyvena remdamiesi sveikatingumo filosofija, todėl nepriklausomai nuo jų amžiaus, lydimi sėkmės, pilni energijos, optimistiški.

 

Stovyklos vieta puikiai tinka programos vykdymui: puiki aplinka, gausu turistinių objektų, kurortinių zonų, draugiška miestelio bendruomenė, daug talentingų, profesionalių žmonių, nuostabi gamta ir apžvalgos aikštelės šalia Nemuno, gyvenimas dviviečiuose-keturviečiuose kambariuose, WC šalia kambarių, dušai koridoriuose,kultūros ir sporto renginiams skirta lauko stadionas, aktų, sporto salės, jauki valgykla bei šviežias, sveikas maistas 4 kartus dienoje.

 

Programos tikslas:

Užimtumo paslaugas suteikti taip, kad būtų skatinami pažinimo, lavinimosi, saviraiškos poreikiai, sudarant sąlygas papildomai ugdyti vaikų ir jaunimo savarankiškumą, plėtoti jų gebėjimus ir patirtį.

 

Praktinė veikla:

Pasiūlysime įvairių edukacinių užsiėmimų, naudosime inovatyvias priemones. Būrelių gausa suteiks galimybę įgyti naujų ar patobulinti esamus įgūdžius, nes tai ir šokiai, dainavimas, dailė, teatras, smulkūs staliaus darbai, drabužių dizainas, sveika mityba ir žinoma įvairios sporto šakos, bei naujiena – irklavimo pamokos.

 

Rezultatai:

Stovyklautojai , dalyvavę neformalaus ugdymo programoje, taps kūrybiškesni, komunikabilesni, sveikesni, socialiai atsakingesni, įgys naujų įgūdžių įprasminant savo ir artimos aplinkos laisvalaikį.

Stovyklos draugiška ir tolerantiška atmosfera sutelkia ne tik vaikus, bet ir vadovus bei visą stovyklos darbo kolektyvą prasmingam, aktyviam, kūrybingam vasaros poilsiui.

Kiekvienais metais vadovais dirba pedagogai, praktiką atlieka Lietuvos universitetų bei Kolegijų studentai, savanoriauja įvairių profesijų entuziastai.

 

Ugdytinių amžius 6-17 metų.

Programa vykdoma vaikų vasaros atostogų metu. Pamainos trukmė 10 dienų.

 

2018 metų pamainos stovykloje:

2018.06.24-07.03

2018.07.04-07.14

2018.07.16-07.25

2018.07.27-08.05

 

Vaikų ir jaunimo vasaros stovyklos organizatorius , adresas:

Viešoji įstaiga ,,Frageta“. Buveinės adresas : Žemaitės g. 3-3, Kaunas

Veiklos vykdymo vieta : Kauno rajonas , Vilkija, Čekiškės g. 128.

Kaina: 10 dienų pamainos kaina 190 eur.

http://vasaros-stovyklos.lt/

© 2023 Visos teisės saugomos