Stovyklos vaikams 2024. Geriausiai tėvelių vertinamos!

Rinkdamiesi vaikams stovyklą, tėveliai turi atsižvelgti į daugybę aspektų, kad užtikrintų savo atžalų saugumą, laimę ir naudingą patirtį. Štai keletas esminių dalykų, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį:

Vaiko interesai ir poreikiai:

 

  • Amžius ir brandumas: pasirinkite stovyklą, skirtą atitinkamo amžiaus vaikams ir atsižvelgiančią į jų brandumo lygį.
  • Pomėgiai: Ieškokite stovyklos, siūlančios veiklas, atitinkančias vaiko pomėgius, pavyzdžiui, sportą, meną, gamtos mokslus ar technologijas.
  • Asmeniniai poreikiai: Atsižvelkite į vaiko individualius poreikius, pavyzdžiui, jei jis turi specialiųjų poreikių ar alergijų.

Stovyklos tipas ir vieta:

  • Dienos ar nakvynės stovykla: pasirinkite, kiek laiko jūsų vaikas praleis stovykloje.
  • Stovyklos vieta: įvertinkite atstumą iki stovyklos ir jos aplinką.
  • Stovyklos rūšis: pasirinkite stovyklą, atitinkančią jūsų vertybes ir edukacinius tikslus, pavyzdžiui, tradicinę stovyklą, išgyvenimo stovyklą ar edukacinę stovyklą.

Rekomendacijos:

 

  • Pradėkite tyrinėti anksti: populiarios stovyklos gali greitai užsipildyti, todėl pradėkite tyrinėti ir rinktis stovyklą likus net keliems mėnesiams iki vasaros.
  • Susisiekite su stovykla: nedvejodami užduokite stovyklos personalui visus rūpimus klausimus.
  • Apsilankykite stovykloje: jei įmanoma, aplankykite stovyklą prieš registruodami savo vaiką.
  • Pasiruoškite išsiskyrimui: paruoškite savo vaiką emociškai išsiskyrimui su jumis ir padėkite jam jaustis patogiai stovykloje.

Rinkdamiesi stovyklą savo vaikui, skirkite laiko ir dėmesio. Pasirinkę tinkamą stovyklą, galite užtikrinti, kad jūsų vaikas turės nepamirštamą ir naudingą patirtį.

Geriausiai tėvelių vertinamos vasaros stovyklos vaikams 2024:

Kalba.lt stovyklos

KALBA.LT

KALBA.LT – jau daugiau nei 30 metų esantis edukacinės rinkos lyderis Lietuvoje, siūlantis platų edukacinių paslaugų spektrą Lietuvoje – nuo kalbų, IELTS kursų, karjeros ir studijų užsienyje konsultacijų iki unikalių kalbinių stovyklų Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Druskininkuose.

BRICKS 4 KIDZ Lietuva

Bricks 4 Kidz organizuoja įvairiausias temines stovyklas vaikams! Kviečiame registruotis! Stovyklos vyksta Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Marijampolėje, Kretingoje, Palangoje, Gargžduose.

Bricks 4 Kidz stovyklos – geriausias laisvalaikio praleidimo būdas moksleivių atostogų metu. Galėsite rinktis jums tinkamą amžiaus grupę ir populiausias stovyklų temas. Vaikai ne tik smagiai leis laiką, bet ir kartu tobulins erdvinį ir loginį mąstymą, įgys naujų įgūdžių.

Intellectus

INTELLECTUS STOVYKLOS VAIKAMS

Norite, kad Jūsų vaikas vasarą laiką leistų tiek linksmai, tiek produktyviai? Anglų kalbos mokykla INTELLECTUS daugiau nei dešimt metų organizuoja stovyklas vaikams, kur patyrę specialistai naudodami pažangiausius mokymo metodus užtikrina prasmingai praleistą mažųjų laiką!

Grupėse lieka vis mažiau vietų, tad registruokitės jau dabar!

Virvytes stovykla

VIRVYTĖS STOVYKLOS

Atraskite vaikų vasaros stovyklą ,,Virvytė“– neužmirštamų prisiminimų, naujų draugysčių ir įvairių veiklų kupiną vietą! 10 dienų praleistų Ventos regioninio parko apsuptyje užtikrina atitrūkimą nuo išorinio pasaulio. O ,,Virvytės“ vadovai pasirūpins, jog stovyklautojai laiką praleis ne tik linksmai, bet ir prasmingai!

Gamtos herojai

EDUKACINIO PRAMOGŲ CENTRO VASAROS STOVYKLOS!

Kaune (PLC „Mega“) įsikūręs miestas smalsiems vaikams „CurioCity“ siūlo net 5 skirtingas dieninių stovyklų programas!

Jose: ugniagesių pratybos, išmanioji mankšta, laboratoriniai bandymai, kulinariniai eksperimentai, improvizacijos, dirbtuvės, pažintis su pasauliu, šių laiku herojais, stovykloje uždirbtų pinigų realizavimas aukcione ir atradimo džiaugsmas!

Taip pat! Praeitais metais „CurioCity“ savo populiarias stovyklas perkėlė į gamtą! Sėkmingai startavo su šūkiu „CurioCity goes wild“!

Stovykla su nakvyne ir šiemet vyks poilsio ir pramogų komplekse „Harmony Park“.  Tik viena pamaina per vasarą: liepos 21-26 d.

Stovyklautojų laukia daug atradimų ir iššūkių gamtoje, žygiai, treniruotės, aktyvios ir edukacinės veiklos. Vaikai ne tik pasiners į gamtos pramogas, bet ir labiau ją pažins, išmoks įsiklausyti, joje orientuotis, išgyventi, išsaugoti.

Trako stovykla

TRAKO STOVYKLA

,,Trako stovykla” – tai fantastiška galimybė vaikams ilsėtis tikrame lietuviškame kaime, kiekvieną dieną iki soties džiaugtis jo artumu, kvėpuoti tyru oru ir mėgautis gausybe teikiamų gamtos atrakcijų. Jūsų vaikas – mūsų rūpestis! Itin glaudus bendradarbiavimas su tėvais.

KEMPFESTAS’24

Tai 6 dienų savirealizacijos kelionė gamtoje, skirta 13 – 19 m. paaugliams. Tavęs laukia 6 zonos, 9 pranešėjai ir 50 skirtingų veiklų, kurios padės:  atrasti save ir savo pašaukimą, įveikti baimes, išspręsti asmenines problemas, susirasti draugų ir beprotiškai gerai užbaigti vasarą!

Rytą sutiksime paskaitomis, popietę nersime į praktikas, vakarus švęsime vakaronėmis, pramogomis ir šokiais! Mėgaukis laisve, neatrastais pojūčiais ir naujomis draugystėmis, NES ČIA NORAI VIRSTA REALYBE!

EDULANDAS STOVYKLOS

EDULANDAS pristato penkias skirtingas vasaros dienos stovyklas: „Patirk vasarą“, „Jaunieji mokslininkai“, „Jaunieji tyrinėtojai“, „Nerk į nuotykius“, „Dienos stovykla mažyliams“! Kartu su vaikais traukiniu vyksime aplankyti Perlinių Danielių, iškylausime gamtoje, atliksime STEAM eksperimentus, keliausime į Ąžuolyno biblioteką, Tautinės muzikos muziejų bei VI fortą.

ALFA BŪRYS STOVYKLOS

Išgyvenimo stovykla gamtoje „Alfa būrys“  kviečia 7-12 m. vaikus į kiečiausią vasaros nuotykį.

Mažieji kiekvieną dieną vykdys misijas, kurių metu ugdys pamatines gyvenimo vertybes, dalyvaus įvairiose pažintinėse, kūrybinėse ir edukacinėse veiklose. Taip pat mokysis dirbti komandoje, siekti tikslų, pažinti gamtos ženklus, įveikti ekstremalių kliūčių ruožą, važinėsis šarvuočiu ir dalyvaus „Nerf-Fortnite“ mūšyje. O vakarais, susirinkę prie laužo, dalinsimės dienos įspūdžiais, skambės dainos ir šokiai.

Krokodiliukas

KROKODILIUKAS VASAROS STOVYKLOS

Krokodiliuko vasaros stovyklos – linksmiausiais ir vaikų laukiamiausias laikas, kai profesionalų sudaryta programa ne tik leidžia linksmai patobulinti turimus ar įgyti naujus sportinius įgūdžius, bet ir suteikia galimybę užsiimti įdomia edukacine veikla, atsižvelgiant į individualius vaikų ir jaunimo poreikius.

Stovykloje atsižvelgiame į kiekvieno stovyklautojo individualius gebėjimus ir poreikius. Visos fizinio aktyvumo veiklos pateikiamos žaidimo forma, o tai didina vaikų įsitraukimą, vaikai nejaučia įtampos, mielai kartoja išmoktus pratimus net namuose. Be to, fizinio aktyvumo veiklos sumaniai derinamos su kūrybiškomis, protinėmis veiklomis, kurios formuoja naujus įgūdžius ir žinias.

basakojis

BASAKOJIS STOVYKLOS

Basakojis vasaros stovykla – tai fantastiškas laikas vaikams, sukurtas prasmingo, aktyvaus poilsio gamtos apsuptyje pasiilgusiems stovyklautojams, kurioje saugi ir jauki aplinka skatina atskleisti slaptus jų talentus. Vaikų stovykloje laukia neužmirštamas laikas gamtoje, kupinas šypsenų, edukacijų, žaidimų bei basų kojų! 🙂

KOSMINE STOVYKLA

KOSMINĖ STOVYKLA

Stovykla 8 -18 metų jaunuoliams suteikia unikalią ir įtraukiančią patirtį, kurioje naujausios technologijos derinamos su praktiniu mokymusi. Siūlome platų užsiėmimų ir seminarų spektrą, įskaitant vaizdo įrašų bei nuotraukų gamybą ir montavimą , žaidimų dizainą, tiesioginę transliaciją, kompiuterines technikos žinių gilinimą su praktinėmis veiklomis, grafinį dizainą ir esporto turnyrų organizavimą. Padedami patyrusių instruktorių ir pažangios įrangos, vaikai turės galimybę išmokti naujų įgūdžių, išreikšti savo kūrybiškumą, bendrauti su bendraminčiais.

MAŽOSIOS MEDICINOS MOKYKLOS STOVYKLOS

Nenuobodžiaukite mokyklos atostogų metu ir rinkitės vasaros stovyklą su šauniausias Mažosios Medicinos Mokyklos mokytojais!

Šiemet net 8 miestuose 8 naujos temos! Speciali programa 5-7 m. vaikams!

Mūsų tikslas – ĮKVĖPTI: meilę mokytis, pasitikėjimą savimi, sveiką gyvenimo būdą ir karjerą medicinoje.

Vaikai tobulins medicinines žinias, gebėjimus ir įgūdžius, bei įgis papildomų dalykinių kompetencijų. Pristatome vaikams mediciną ir sveikatos svarbą įdomiai ir turiningai. Stovyklautojams bus suteiktos visos priemonės, kad jie praktiškai galėtų įgyvendinti užduotis.

SMK

SMK STOVYKLOS

2024 m. birželio – liepos mėnesiais vyksianti neformaliojo ugdymo jaunimo programa skirta ugdyti jaunų žmonių sąmoningumą, kūrybingumą, motyvaciją, charizmą bei lyderystės įgūdžius. Vasara paaugliams yra ne tik pats geriausias laikas atostogauti ir ilsėtis, bet ir puiki proga tobulėti. „SMK STOVYKLOS” siūlo išskirtinį praktinių susitikimų ciklą, pripildytą tobulėjimo, bendravimo ir nesibaigiančios pozityvios emocijos.

© 2023 Visos teisės saugomos